In ’t Zonnetje bij Ariane Inden: Alinda de Jong

Vorig jaar was niet bepaald het makkelijkste jaar uit het leven van Alinda de Jong, 20 jaar, uit Vroomshoop. Daarom had een van haar begeleidsters van het splinternieuwe complex waar ze woont haar stiekem opgegeven voor een lekkere verwendag bij Schoonheidssalon Ariane Inden. En daar heeft Alinda wel zin in; ze is, zoals ze zelf zegt, wel toe aan een dagje verwennen.

Zwanger

“Ik raakte vorig jaar ongewenst zwanger, wat ik pas na 21 weken ontdekte,” vertelt Alinda. Een moeilijke tijd volgde. Ze wist dat ze niet zelf voor het kindje zou kunnen zorgen, onder andere omdat ze nog met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn bezig is en daarna nog verder wil gaan leren. Ze nam contact op met pleegzorg en gaf aan dat ze graag wilde dat haar dochtertje bij een bepaald gezin dat ze al kende en niet zo ver bij haar vandaan woont, zou opgroeien. Ze heeft er alle vertrouwen in dat ze daar goed voor haar dochtertje zullen zorgen. Er is een bezoekregeling en ze heeft wekelijks telefonisch contact met de pleegouders. “Dit is gewoon de beste oplossing,” zegt ze.

Verwendag

Vandaag geniet ze volop van de verwendag. Ze is nooit eerder bij een schoonheidsspecialiste geweest maar geeft zich over aan de vaardige handen van Janny Sturris, eigenaresse van Ariane Inden die haar een ontspannende gezichtsbehandeling geeft. Wimpers en wenkbrauwen worden geverfd om iets meer accent te krijgen, de huid wordt gescrubd en onzuiverheden als gerstekorreltjes worden verwijderd. Alinda’s huid is vocht- en vetarm en daarom krijgt de huid een boost met een oxygenampul, die de weerstand en de elasticiteit van de huid verbetert. Tijdens het intrekken van het New Generation masker, een gelmasker voor de gevoelige huid doezelt Alinda helemaal weg.

Jaloers

Als Alinda bij kapster Dianne in de stoel plaatsneemt, zegt Dianne verrukt: “Jee, wat een prachtige dikke, volle bos haar. Daar kan ik echt jaloers op zijn!” Het haar heeft een mooie lengte, maar de onderkant is niet helemaal gelijk. Er gaat ongeveer 10 centimeter af, al valt dat amper op. De lok aan de voorkant wordt korter geknipt en krijgt een wat lichtere kleur, evenals de onderkant van het haar. Het haar is een beetje droog en Dianne heeft daar wel een oplossing voor, het Vitamine Colour masker en wat olie erop voor de glans. Dianne bewerkt het haar nog even met een stijltang voor meer beweging. Alinda weet niet wat ze ziet: zulke mooie slagen in het haar!

Onmisbaar

Medewerkster Sharon brengt de make-up aan. Als foundation gebruikt ze Mineral Liquid Powder, waar een laagje Powder Cream in een beige tint overheen komt. Op de oogleden eerst de onmisbare Shadow Magnet en met verschillende lichte en glanzende tinten oogschaduw worden de ogen van Alinda opgemaakt. Oogpotlood in twee kleuren en zwarte mascara completeren het geheel. De lippen worden omrand en krijgen een mooie rode tint Super Wear, ook met wat glans erop. Als rouge worden de tinten Whisper en Sheer Satin gebruikt.

Fotomodel

Omdat de regen met bakken uit de hemel komt, worden de foto’s gemaakt in de serre van Charme Hotel Wildthout, waar het droog en behaaglijk is. Alinda poseert als een echt fotomodel en fotografe Dook van Gils raadt haar aan, dat als het met een carrière in de zorg niets wordt, ze misschien aan een carrière als model moet gaan denken. Alinda is superblij met haar nieuwe uiterlijk. Helaas heeft voor de avond niets speciaals op het programma staan. Maar ze zal vol trots het resultaat aan haar medebewoonsters laten zien.

DSC_7100kl+ DSC_7112kl+

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen