DSC_8252+

In ’t Zonnetje bij Ariane Inden: Marianne Volkerink

De schoonmoeder van Marianne Volkerink heeft haar opgegeven voor de verwendag. Ze is zelf benieuwd hoe zo’n dag verloopt en is dus maar even meegekomen. Nu zitten ze samen gezellig aan de koffie bij Schoonheidssalon Ariane Inden. De schoonmoeder vertelt dat in het voorjaar van 2015 borstkanker bij Marianne geconstateerd werd. “Nu is de tumor weg en is ze genezen verklaard, al blijft ze wel onder controle. Reden genoeg om lekker In ’t Zonnetje gezet te worden. Dat ze altijd zo positief is gebleven, heeft zeker geholpen,” zegt ze, “Ik wist dat ze zo’n dag heerlijk zou vinden en daarom heb ik haar opgegeven.”

Hoofdhuidkoeling

Marianne laat zich verrassen. Ze heeft, mogelijk vanwege het feit dat ze door de chemotherapie weinig weerstand heeft, net een flinke griep gehad. “Ik voelde me daarvan zieker dan van de chemo,” zegt ze, “Ik ben behandeld volgens de nieuwe techniek: chemo met hoofdhuidkoeling, dit voorkomt zoveel mogelijk de haaruitval. Na de chemo was de tumor op de scan al niet meer te zien. Om herhalingen te voorkomen, volgden nog wel een operatie en bestralingen, al met al duurde het hele proces een jaar. Ik ben heel dankbaar voor de genezing. Mijn geloof heeft me er doorheen gedragen, aan God alle eer, dat mag je echt wel in het artikel zetten.”

Oxygenampul

Van Janny Sturris, de eigenaresse van Schoonheidssalon Ariane Inden krijgt Marianne een ontspannende gezichtsbehandeling. Reinigen, epileren, stomen, scrubben: Janny doet het met vaardige handen. Mariannes huid krijgt een boost door het gebruik van een oxygenampul, die het vochtpercentage op peil brengt en de huidweerstand verbetert. Als dagverzorging wordt Ariane Inden 24/7 moisturizer aangebracht.

Asymmetrisch

Aan Mariannes haar zijn nauwelijks sporen van chemo te zien. Er is wat uitgroei, dus kleurt kapster Dianne het haar goudbruin waarin high lights van koper komen. Het Vitamino Color masker geeft het haar extra glans. Marianne wil graag een vlot kapsel en daarom knipt Dianne het haar asymmetrisch met lange plukken bij de oren. De achterkant wordt opgeknipt. Met Crul Mousse Hollywood Waves wordt het haar in model geföhnd. “O, ik had nooit gedacht dat het zó leuk zou worden,” zegt Marianne verrukt.

Nederlands topmerk

Nadat Mariannes haar flink onder handen genomen is, mag Janny weer aan de slag. Natuurlijk gebruikt ze daarvoor de fijne producten van het Nederlandse topmerk Ariane Inden. De foundation is Mineral naturel en om wat oneffenheden te camoufleren gebruikt Janny Corrector Mineral Gemstone. Met Finishing Powder wordt de huid minder glimmend gemaakt. Op de oogleden: de onmisbare Shadow Magnet. Met de tinten Peach Quartz, Roselle en de mosgroene Mojito, witte eyeliner aan de binnenkant van het oog en donkere eyeliner langs de wimperrand en op de onderkant van het ooglid, krijgen de ogen een prachtige uitstraling. Rouge en Radiant Bronze lipstick maken de metamorfose compleet.

Verrassing

Er is nog niet veel kleur in de natuur, maar in de beeldentuin van Atelier Witharen staat al kleurige kunst. Dus gaat fotografe Dook van Gils daar met Marianne heen. Marianne heeft als verrassing voor haar schoonmoeder en anderen in haar directe omgeving een high tea/coffee georganiseerd voor ’s avonds. “Zo’n bijzondere dag mag je toch niet ongemerkt voorbij laten gaan,” zegt ze stralend, “Ik heb ontzettend genoten van deze dag, en ik vind het resultaat helemaal geweldig, super! Ik weet ook wat ik in het vervolg voor mijn verjaardag of Moederdag zal vragen: een cadeaubon van Schoonheidssalon Ariane Inden!”

DSC_8272kl++

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen