In ’t Zonnetje bij Ariane Inden: Marry Bouwhuis

Ontspannen zit Marry Bouwhuis uit Witharen aan de koffie bij Schoonheidssalon Ariane Inden. Ze heeft er eigenlijk geen idee van wat haar te wachten staat, maar wel dat het een lekkere verwenmiddag gaat worden. Ze is wel eens bij een schoonheidsspecialiste geweest, meestal omdat ze daar een cadeaubon voor had gekregen. Nu is ze opgegeven door haar schoonzus. Dat was al in begin 2015 maar toen had Marry bijna geen haar; dat was uitgevallen vanwege de chemotherapie die ze toen kreeg omdat ze kanker had.

Niet uitstellen

Marry heeft altijd in de verzorging gezeten en toen ze net met pensioen was, werd ze ziek.

“Ik ben nog steeds onder behandeling, maar ik voel me weer goed,” laat ze weten. “Omdat ik altijd gesport heb en dat nog doe, fietsen, wandelen, stijldansen en line-dansen, was mijn conditie goed en daar heb ik wel profijt van gehad.” Ze heeft volop toekomstplannen. “Binnenkort ga ik met mijn tweede man, waarmee ik nu zes jaar getrouwd ben, verhuizen naar Hardenberg,” vertelt Marry, “Daar wonen mijn twee kinderen en vijf kleinkinderen en ik vind het heerlijk straks bij hen in de buurt te wonen. Ook trekken mijn man en ik er vaak met de caravan op uit. We genieten van het leven. Ik heb bij mijn eerste man gezien hoe snel alles voorbij kan zijn; hij kreeg een hartstilstand. Niet uitstellen maar doen, is mijn motto.”

Nederlands topmerk

Marry krijgt de behandeling van medewerkster Sharon. Alle producten die ze gebruikt zijn van het Nederlandse topmerk Ariane Inden: de Extra Milde Massage Cleanser, de retinol ampul, Polishing Scrub met warmtewerking en het Intens Moisturizer Mask. Voor elk huidtype heeft Ariane Inden de juiste producten. De wenkbrauwen worden geëpileerd en geverfd met natuurbruin, de wimpers worden donkerder gemaakt met zwart.

Jonger uiterlijk

Kapster Dianne Timmerhuis, eigenaresse van Haar Boutique gaat voorzichtig met Marry’s haar om. Het is pas de tweede keer na de chemo’s dat het haar geknipt wordt. Dianne brengt wat model in het haar en geeft het met een spoeling een leuk lichtblond kleurtje, Dialight van LÓreal, dat na een aantal keren wassen vanzelf weer verdwijnt. Marry krijgt meteen een jonger uiterlijk, waar ze blij mee is. Met Volume Mousse wordt de natuurlijk slag een beetje uit het haar geföhnd en voor de stevigheid komt er haarlak in.

Onmisbaar

Tijd voor de make-up. Sharon zoekt met zorg de juiste producten en kleuren uit. Als foundation: Porcelain en daaroverheen Mosaic Perfection Powder. Om de oogschaduw lang mooi te houden, komt er op de ogen de onmisbare Shadow Magnet. Subtiele kleuren oogschaduw, Sheer Satin en Dimensional die hypoallergeen zijn, maken de ogen sprekend, maar niet té opgemaakt. Met een grijs oogpotlood en Volume Mascara krijgen de ogen een prachtige uitstraling. Rouge en lipstick maken de make-up compleet.

Dansen

Marry vindt het wel leuk om in haar eigen tuin wat foto’s te maken, omdat ze Witharen na een paar jaar alweer gaat verlaten. Er is nog weinig kleur te bekennen in de natuur. Gelukkig zijn er wat verschillende tinten groen op de achtergrond, waarmee fotografe Dook van Gils uit de voeten kan. Marry gaat ’s avonds dansen met haar man en is benieuwd naar de reacties van de andere dansparen. Marry’s man vindt de metamorfose in elk geval zeer geslaagd. Reactie van Marry zelf: “Prachtig, en ik de hele middag heb genoten!”

DSC_8472+DSC_8485-13x18

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen