DSC_6081kl+

In ’t Zonnetje bij Ariane Inden: mevrouw Oberink

Dit keer was het Janny Sturris zelf die het verhaal van mevrouw Oberink zag staan op LinkedIn en dat zo bijzonder vond, dat ze besloot contact met haar te zoeken via haar kleindochter Miriam Denissen. Die stak op LinkedIn een hommage af over haar oma van 88 jaar. Ze vertelde daarin onder andere dat haar oma haar moeder verloor bij het bombardement op Rotterdam in de oorlog. Opa kreeg al vrij jong ernstig ongeluk, waardoor hij niet meer kon werken. Twee jaar geleden overleed hij na een gelukkig huwelijk van maar liefst 67 jaar. De laatste jaren laat de gezondheid van mevrouw Oberink het wat afweten: ze kreeg een nieuwe hartklep en vier omleidingen. Kort daarop een darmoperatie, waarna ze vier dagen in coma lag. Toen ze uiteindelijk weer bijkwam zei ze: “Ik kom jullie nog tien jaar pesten!” De familie ziet dat niet als pesten: ze zijn blij dat oma er nog is! Haar humor, kracht en doorzettingsvermogen willen ze nog lang niet missen. Miriam laat weten: “Ze is mijn grote voorbeeld!”

Maatschappelijk werkster

Ondanks haar leeftijd en het feit dat ze niet meer zo goed ter been is, ontpopt mevrouw Oberink zich in Oldenhaghen, waar ze sinds kort woont en in de tijd daarvoor op de Imminkhoeve, als een soort maatschappelijk werkster. Ze zorgt graag voor een ander, zeker als het gaat om iemand op te beuren. Ze zegt zelf daarover: “Misschien ben ik mijn carrière wel misgelopen. Ik was ook graag kapster geworden, geweldig knap vind ik dat.”

IJdel

Mevrouw Oberink blijft goed op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurt. En ijdel is ze ook nog steeds: ze gebruikt dagelijks wenkbrauwpotlood, rouge en lipstick. Ze vindt het dan ook heerlijk dat ze zich een dagje kan laten verwennen bij Schoonheidssalon Ariane Inden. Janny meet vocht- en vetgehalte en komt tot de conclusie dat een Retinol-masker een goed product is voor mevrouw Oberinks huid. De wenkbrauwen krijgen een tintje en worden wat geëpileerd. Mevrouw Oberink geniet volop.

Volumemousse

Als ze kapster Dianne vraagt haar leeftijd te raden, schat die haar bijna tien jaar jonger. Mevrouw Oberink vindt het prachtig, maar: “Ik hoef er niet nóg jonger uit te gaan zien.” Het haar is goed op lengte en er wordt dus niets van afgeknipt. Ook de kleur is prima. Het enige wat Dianne doet, is het haar na het wassen in model föhnen. Voor de stevigheid gebruikt Dianne de krultang nog even en met een fikse dosis volumemousse erin en de afwerking met haarlak blijft het haar voorlopig stevig zitten.

Kunstenares

Janny is een ware kunstenares met make-up. Als foundation gebruikt ze twee verschillende soorten, natuurlijk passend bij de huid van mevrouw Oberink. Daarbij Corrector Finishing Gemstone Powder en Baked Finishing Powder Satin Glow. Op de bewegende oogleden brengt Janny Butter Sheer (goudgeel) aan, onder de wenkbrauwen wit/shining, de arcadeboog wordt licht grijs en onder de ogen komt een subtiel lijntje eyeliner.

Fotomodel

Omdat fotografe Dook van Gils wel benieuwd is naar de nieuwe appartementen in Oldenhaghen wordt besloten de foto van na de metamorfose daar te maken. Mevrouw Oberink heeft het ontzettend naar haar zin in haar nieuwe, ruime woning, waar licht genoeg is om een mooie foto van haar te maken. Mevrouw Oberink poseert als een waar fotomodel en kijkt een beetje ondeugend in de camera! Ze heeft een heerlijke dag gehad, laat ze weten. Zondag heeft ze een etentje en ze hoopt dat haar haar dan nog net zo netjes zit als nu.

 DSC_6091kl+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen