DSC_1060kl

In ’t Zonnetje bij Ariane Inden: Mireille Dijk

Een beetje onwennig zit Mireille Dijk uit de Vinkenbuurt bij Schoonheidssalon Ariane Inden. Ze komt al vrijwel nooit bij een kapper, make-up gebruikt ze zelden. Ze vindt het best spannend, “Maar,” zegt ze: “ik sta er volkomen blanco in.”

Paardrijden

Mireille past regelmatig op de kinderen van de vriendin die haar heeft opgegeven. Ze vindt dat Mireille voor iedereen zorgt, behalve voor haarzelf. Mireille heeft een druk leven: haar partner is vrachtwagenchauffeur en een hele week van huis. De zorg voor haar twee dochters komt door de week volledig op haar neer. Ze doet de administratie van het transportbedrijf van haar partner en werkt daarnaast ook nog bij een tuincentrum. Tijd voor haar grote hobby paardrijden – ze deed ooit mee aan de Overijsselse kampioenschappen – heeft ze niet meer; die heeft ze opgegeven voor het paardrijden van haar dochters.

Boost

Tijd voor een verwendag! Ze mag met medewerkster Sharon mee. Met een milde Massage Cleanser reinigt Sharon de huid. Mireille heeft zware wenkbrauwen en die worden in model geëpileerd en geverfd. De bovenlip wordt geharst. Om de huid intens te reinigen wordt die gescrubd met Intense Polishing Scrub, waarna stoom de poriën verder open zet en het Moisturizer Mask goed kan intrekken. Een Grapefruit ampul geeft de huid een extra boost.

Jammer

Mireille draagt haar prachtige haar altijd in een staart. “Mireille heeft echt haar om jaloers op te worden. Ontzettend jammer dat ze er niets mee doet,” vindt Kapster Dianne, eigenaresse van Haar Boutique. “Maar het is zo lekker makkelijk!” laat Mireille weten, “Ik heb heel snel groeiend haar. Heb het al een paar keer gedoneerd, zodat er haarstukken van gemaakt kunnen worden. Ook mijn dochters willen dat gaan doen, dat vind ik best knap.” Het haar van Mireille is aan de onderkant een stuk lichter dan aan de bovenkant. Dianne maakt met high lights de bovenkant wat lichter, zodat de kleur wat egaler, maar niet saai wordt. Het haar wordt in laagjes geknipt, waardoor het voller lijkt. Mireille kan het haar nog wel in een staart dragen, maar door de pony ziet ze er wat vrouwelijker uit. Dianne brengt een mousse, die naam Hollywood Waves draagt, aan en föhnt het haar met een diffuser. Tot slot wordt er wax in gekneed, waardoor de krul meer gefixeerd blijft.

Toeval?

Dan mag Sharon de make-up, van het Nederlandse topmerk Ariane Inden, aanbrengen. De foundation is Pale Beige. Op de oogleden komt eerst de onmisbare Eye Shadow Magnet, waardoor de oogschaduw in de kleuren Vanilla en Mojito perfect blijft zitten. De ogen krijgen accent door eyeliner, oogpotlood en zwarte mascara. De mooie wenkbrauwen worden aangezet met Brow Shaper. Lipstick in een rode kleur met een roze ondertoon en een lipgloss geven de lippen glans. Als blush wordt de kleur Whisper Bliss gebruikt. Als Mireille het resultaat ziet, is ze blij verrast. Een van haar dochters belde nog even of ze het naar haar zin had. “Dat vind ik zó lief van haar,” zegt Mireille vertederd. Het toeval – is het toeval?? – wil dat haar partner vanavond toch thuiskomt. “Hij weet niet eens dat ik hier ben,” zegt Mireille, “dus het zal voor hem wel een grote verrassing zijn als hij mij straks zo ziet!”

Duobehandeling

 Met fotografe Dook van Gils mag Mireille mee naar Beeldentuin Witharen voor de fotosessie. Hemelsbreed is het nog geen kilometer van haar huis vandaan, maar ze is er nog nooit geweest. Dook zoekt iets roze in de achtergrond dat past bij de sjaal van Mireille. Die vindt dat ze een superdag gehad heeft en dat ze nog wel eens zo’n dag wil, maar dan bijvoorbeeld samen met de vriendin die haar heeft opgegeven. Geen probleem bij Ariane Inden: voor duobehandelingen is er een dubbele salon. Wel zo gezellig!

DSC_1080+20x28

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen