In ’t Zonnetje bij Ariane Inden: Miranda Bouwman

Ze had er eigenlijk nog helemaal niet de leeftijd voor, maar toch werd Miranda Bouwman-Hemstede in de zomer van 2013 getroffen door een hersenbloeding. Op haar werk dachten ze aan een migraineaanval, maar het bleek een stuk ernstiger. Via de huisarts werd ze verwezen naar het ziekenhuis waar na een scan bleek dat ze een hersenbloeding had gehad. In het ziekenhuis kreeg ze er binnen een week ook nog hersenvliesontsteking overheen en werd een drain geplaatst. Een tijd van revalidatie volgde. “Gelukkig weet ik er niet meer zoveel van,” zegt Miranda, die is opgegeven door haar moeder, “Ik ben een hele periode kwijt. Het was voor mijn omgeving in die tijd psychisch zwaarder dan voor mij. Mijn man, met wie ik net een jaar getrouwd was, kwam twee keer per dag naar het ziekenhuis.”

Uitvalsverschijnselen

Na een half jaar ging ze voor een paar uur per dag weer aan de slag, maar of het nog niet genoeg geweest was, kreeg ze een hersencyste. Hoofdpijn en uitvalsverschijnselen waren het gevolg. Ze kreeg er een tweede drain bij, waar overigens vrijwel niets van te zien is, die er haar leven lang in zal moeten blijven zitten, evenals de eerste. “Maar goed, ik werk weer in het onderwijs (lekker veel vakantie!) en hoop dat alles goed blijft gaan. Wat er ook gebeurd is, je verandert er toch niets aan, dus maak er alsjeblieft geen ellendig verhaal van,” zegt Miranda vastberaden, “dat is echt niet nodig.”

Cadeaubon

Ze komt heel af en toe wel eens bij de schoonheidssalon van Janny Sturris en haar medewerksters. “Meestal als ik een cadeaubon krijg voor m’n verjaardag of zo. Ik vind het altijd heerlijk hoor, zo’n behandeling.” Ze mag met Elsemiek mee. Die constateert dat ze een mooie huid heeft, die wel behoorlijk vochtarm is. Om de dode huidcellen te verwijderen en gemakkelijk onzuiverheden weg te halen, brengt Elsemiek een scrub aan met warme damp en krijgt de huid een oppepper met een vochtinbrengende retinol ampul van het Nederlandse topmerk Ariane Inden. De wenkbrauwen worden geëpileerd.

Archaolie

Nadat Miranda een poosje heerlijk heeft kunnen wegdoezelen, mag Dianne, eigenaresse van Haar Boutique aan de slag met Miranda’s mooie lange haar. Er gaat niet veel van de lengte af, Dianne knipt het wel in lagen om wat meer volume te creëren. Met high lights en low lights wordt het haar levendiger en minder vlak gemaakt. Van de nieuwe, luxe lijn van L’Oreal, Mythic Oil, gebruikt Dianne shampoo en conditioner. Deze producten, op basis van archanolie, verzorgen het haar en zorgen voor een prachtige glans. Het haar wordt in model geföhnd en met lak verstevigd. Het lange, blonde haar valt prachtig over Miranda’s schouders!

Onmisbaar

Elsemiek mag de metamorfose compleet maken met make-up. Als foundation gebruikt ze Natural Beige en daaroverheen komt voor een beetje kleur Bronzing Powder. Op de ogen eerst de onmisbare Eye Shadow Magnet, waardoor oogschaduw de hele dag fantastisch blijft zitten. Ariane Indne heeft nieuwe oogschaduwkleuren, die Elsemiek aanbrengt: Platinum enTitanium. Miranda’s ogen lijken er een stuk groter door! De lippen worden voorzien van de nieuwe kleur lipgloss: Plumping Gloss en op de jukbeenderen komt nog rouge.

Nieuwsgierig

Miranda is superblij met het resultaat en ook haar moeder, die haar nieuwsgierigheid niet kon bedwingen, vindt het prachtig. Voor de fotosessie mogen moeder en dochter met fotografe Dook van Gils mee naar het Laar, waar de kleurige herfstbladeren prachtig passen bij het oranjerode jasje van Miranda. Wat Miranda ’s avonds gaat doen weet ze nog niet, maar ze zal ongetwijfeld de show stelen!

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen