NATUURLIJKE WIMPERVERLENGING

LANGE EN VOLLE WIMPERS IN 6 WEKEN!

Aphro Celina Eyelashserum verlengt de groeifase van wimpers op een natuurlijke manier. Breng het wimperserum eenmaal per dag aan als een eyeliner en je wimpers worden ECHT LANGER, VOLLER en DIKKER!

Aphro Celina Eyelash is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit.

Echt langere en vollere wimpers! Aphro Celina serum revitaliseert en stimuleert de groei van wimpers en wenkbrauwen veilig en wetenschappelijk onderbouwd. Breng het serum eenmaal per dag aan als eyeliner en je wimpers worden na een week of voer echt langer, voller, dikker en meestal ook donkerder!

Wimperverlenging op veilige wijze. Aphro Celina serum bevat geen conserveermiddelen waardoor de kans op allergische reacties minimaal is. De ontwikkeling en producte van Aphro Celina Eyelash vindt volledig plaats in Duitsland en wordt regelmatig door de autoriteiten gecontroleerd. Duitse topkwaliteit!

Hoe lang gaat een flesje serum mee? Een flesje Aphro  Celina wimperserum gaat bij dagelijks gebruik ongeveer 3 maanden mee. Als je tevreden bent met de lengte van de wimpers is een dagelijks gebruik niet langer nodig. Het volstaat dan het product slechts 2-3 maal per week te gebruiken voor behoud van de bestaande wimperlengte.

                                                 Nu verkrijgbaar in de salon voor €49,90

Vragen?


Contact

Dr. A. C. van Raaltestraat 6
7731 GN Ommen

ariane@inden-ommen.nl

0529 450048

© 2018 - Centre Cosmétique Ariane Inden Ommen